Image thumbnail

O nama

Naša misija je da tržištu ponudimo najzdravije proverene i ispitane biljke na planeti.

O Zdravom Bilju

Od 2001. Nudimo najbolje superfood suplemente našem tržištu. Konstantno unapredjujemo tehnologiju i procese kako bi Vam dostavili egzotične i retke biljke po pristupacnim cenama, jer zdrava ishrana treba da bude pristupačna svima.

Sertifikati

Svaki naš proizvod prolazi složen proces provere od strane domacih i stranih akreditovanih institucija. Garantujemo da je svaki proizvod koji naručite od nas, sertifikovan i bezbedan za upotrebu.

Iskustva

Proizvodi Zdravog Bilja svaki dan pomažu hiljadama ljudi da postignu svoje ciljeve. Privilegija je kada dobijemo informaciju da je neki naš proizvod pomogao kod lečenja impotencije, gojaznosti, teške ili hronične bolesti.

Zaštita privatnosti

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima osim za dostavu proizvoda. Svi podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Saradnja sa firmama

Ostvarili smo uspešnu saradnju sa zdravim hranama i apotekama najvećih kompanija i prodajnih lanaca koji posluju u Srbiji. Slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za saradnju.

Cilj

Želimo da Vam dostavimo najbolje prirodne suplemente na tržištu po naj pristupačnijiim cenama jer verujemo da zdrava ishrana ne treba da bude privilegija. Želimo da stvorimo zdraviju svakodnevnicu za celu Srbiju!

f
9

godina brinemo o vašem zdravlju.

h
100%

posto prirodno, provereno, sertifikovano i registrovano.

25

puta moringa ima više gvožđa od spanaća

j
400

puta više proteina ima spirulina u odnosu na goveđe meso

Iskustva

Nisam mogla da se popenjem na drugi sprat, a sada, posle moringe bukvalno letim. Imala sam problema sa kostima, sada se mnogo bolje osećam. U kombinaciji sa garsinijom, uspela sam i kilažu da dovedem u red.

Milena B.

Od kako koristim moringu, preporodio sam se! Obnovljena mi je hrskavica, koleno me više ne boli, krvna slika i pritisak su mi konačno super.

Petar J.

Supruga mi je nabavila moringu i spirulinu. Nisam mogao da hodam, Izgubio sam zbog leukemije 20 kg i bio u jako lošem stanju. Nismo verovali da mogu ovoliko da se opravim. Ojačao sam, aktivniji sam. Čak su i lekari potpuno iznenađeni.

Nikola S.

Posle 5 godina uspela sam da zatrudim uz pomoć make. Suprug je bio nepoverljiv u početku, ali je brzo prihvatio dobar osećaj i energiju koju maka daje. Mi smo presrećni!

Marija Z.

Odusevljena sam makom. Sredila sam hormonalni poremecaj izazvan policisticnim jajnicima, ciklus je u najboljem redu, nadutost je nestala i skinula sam cak 20 kg viska. Ja sam nova zena zahvaljujuci maki.

Irena M.

Uz Take Five sam lakše preživela ispitni rok, jer pored mnogih studentskih obaveza nemam vremena za kuvanje. Izbegavam fast food, pa je Take Five moj izbor.

Ana G.